sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hei
Nyt on ollut viikolla vipinää kun ollaan päätetty vaihtaa lapsien ja omaa makuuhuonetta päinsä. Tytön huoneen prinsessa tapetit ei sopineet pojalle ja meidän makuuhuoneeseen halusin jotain muuta kuin legopalikan näköistä turkoosia maalaustapettia... Onneksi sentään meidän makuuhuoneen tapetti ei mennyt uusiksi mutta maalailtiin sielläkin vähän seiniä. Nyt urakka alkaa olla voiton puolella -tai no huonekaluja saisi alkaa raijata omille paikoilleen. Kaappien sisällön vaihto jää kyllä tältä viikonlopulta väliin kun pitää vielä siivota kunnolla ja vaihtaa lakanoita, somistella, yms yms.

Mutta syy miksi olen täällä taas on P*skis! Eihän sitä nyt väliin voinut jättää, joten sopivan tilaisuuden tullen pakenin taas kellariin...
Aiheenahan oli:
2 nappia
2 nauhaa
2 niittiä
ja jotenkin kaikista näistä kakkosista tuli 2-vuotis kortti, Onnea-tekstin laittoa mietin, mutta saahan sen kortin sisälle sitten.
Tässäpä tämä hätäinen tulos.

Aurinkoista päivää teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Eipä näytä kortti hätäisesti tehdyltä. Mahtava ajatus laittaa isot numerot ja napit niiden päihin. Nauhatkin tulevat taustalta kivasti esiin ja värimaailmasta mä tietysti tykkään, onhan vihreä toinen mun lemppareistani.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maaret, itse teet aina niin ihania kortteja että voin vain toivoa että vuosien väkertelyn jälkeen yllän moiseen..

    VastaaPoista